Въпреки огромното си желание, тя не успя да се пребори за мястото си в „Отбора на черните куртки“

Изправени в ожесточен сблъсък един срещу друг, претендентите за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ имаха сложна задача – да приготвят ястие, с което да впечатлят шеф Ангелов и да заслужат черните куртки и призванието „Шеф“.

Битка за черни куртки тази вечер в Hell’s Kitchen България

След поредица от напрегнати кулинарни двубои последните двама, които се изправиха пред безкомпромисните око и небце на шеф Ангелов, бяха Гергана и Георги. Гери бе уверена в себе си докрай, но проявата на повече фантазия, съобразителност и техника от страна на Георги бе решаващия критерий, който го изстреля във Великолепната шесторка на Виктор Ангелов. Така за Гергана тази вечер се оказа последна в Hell’s Kitchen България.

Михаела жертва отбора си и напусна Hell’s Kitchen България

„Гери, продължавай да следващ мечтите си със същия хъс, който ми показваше всеки Божи ден. Не искам да виждам сълзи в очите ти, искам хубвата ти усмивка. Гери, ти се справи много добре, моето момиче, пожелавам ти успех“, с тези думи шеф Виктор Ангелов се сбогува с амбициозната Гергана, а тя заяви, че въпреки всичко ще продължи да следва мечтите си докрай.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.