Допускайки гаф след гаф в кухнята, двамата готвачи предизвикаха заслужения гняв на шеф Ангелов и го накараха да се усъмни в избора, който е направил

След като вечерните поръчки „в черно“ наистина бяха почернени от грешките, които си позволиха да допуснат Цецо и Атанас, а черните пагони се оказаха твърде тежки за тях, те бяха „наградени“ с оранжеви престилки. Двамата ще се изправят в ожесточен кулинарен дуел, за да се преборят за мястото си в Hell’s Kitchen България.

Ще се огънат ли под тежестта на черните пагони готвачите в Hell’s Kitchen България?

„Тръгнеш ли по надолнището, повличаш всичко по пътя си. И как тогава очакваш да водиш своя собствена кухня?“, с тези думи шеф Ангелов се обърна към номинирания Цветомир, миг преди да му връчи оранжевата престилка.

Гергана се раздели с Hell’s Kitchen България

Колкото до Атанас шеф Ангелов бе категоричен: „И най-малката промяна е склонна да ти обърне каруцата. Аз търся хора, които да прескачат планини, а теб всеки най-слаб повей на вятъра те сваля по очи. Трябва да се научиш, че всеки ден е ново изпитание, което трябва да преминеш."

Битка за черни куртки тази вечер в Hell’s Kitchen България

Кой е по-добрият кулинарен воин и кой ще падне в първия дуел на черните пагони предстои да разберем утре вечер точно в 21:00 само в ефира на NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.