За Реджеп, Цветомир, Атанас, Недялка и Галя битката тепърва предстои

След оспорван и драматичен двубой Атанас успя да победи Цветомир в кулинарния дуел, който изправи двамата един срещу друг в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България. Двамата премериха сили в едно от любимите изпитания на шеф Виктор Ангелов – дегустиране на сляпо. Топ професионалистите показаха изключителни умения за боравене с небцето, а по-късно доказаха, че са равностойни конкуренти. Въпреки че бяха еднакво добри, Наско успя да надделее и да си спечели имунитет за вечерните елиминации.

Цецо и Атанас в първи дуел на черните пагони в Hell’s Kitchen България

Цецо поведе черните за изпълнение на вечерните поръчки, но въпреки старанието си не успя да премине изпита по лидерство. Междувременно колегите му готвеха неприятни изненади по станциите си. Георги бе допуснал грешка още при заготовките и това невнимание, а по-късно неумението да приготвя омлети, доведе до изгонването му от кухнята и до последвалата номинация. Малко по-късно същата участ застигна и Галя, която сякаш беше абдикирала от станцията си. 

Кой ще влезе в топ 5 на Hell’s Kitchen България тази вечер?

В крайна сметка решението на шеф Ангелов бе окончателно – Галя влезе в Топ 5 на Hell’s Kitchen България, а Георги свали черната куртка и напусна шоуто завинаги.

„Георги, не мога да повярвам, че позволи на Галя да те надскочи, учителката да те бие. Истината е, че през целия сезон тя не спря да върви напред, а ти тъпчеше на едно място. Запомни от мен – ако не се развиваш, значи си сбъркал пътя. Сигурен съм, че ти ще намериш правилния“, с тези думи шеф Ангелов се раздели с Георги.

Ще се огънат ли под тежестта на черните пагони готвачите в Hell’s Kitchen България?

Как ще се справи великолепната петорка с поредните предизвикателства в Hell’s Kitchen България, ще разберем следващия вторник в 21:00 часа само в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.