Реджеп наложи собствено темпо в кухнята без да се съобразява с другите

Тази вечер за последните оцелели в Кухнята на ада бе една от най-тежките до този момент. За претендентите за голямата награда от 100 000 лева шеф Ангелов бе подготвил изненадващ урок – изпитание, а именно приготвянето на amuse bouche- „забавление за устата“ или кулинарната визитна картичка на един шеф. Топ 5 на най-добри готвачи на България имаха честта за тях да приготви amuse bouche не кой да е, а именно шеф Любен Койчев. Дясната ръка на шеф Ангелов изуми с изтънчения си вкус и фин почерк черните куртки, които имаха за задача да сътворят своя собствена amuse bouche.

Идва време разделно в Hell’s Kitchen България

Кулинарните бижута бяха оценявани от шеф Ангелов, а провалът в изпитанието ще струва на най-слабата чиния черната куртка.

В битката на малките хапки, лидер излезе Реджеп, който демонстрира умения, въображение, готварски техники и стил, а на последно място се оказа Недялка. По време на предизвикателството Недялка направи импровизация на импровизацията, но този път не ѝ се получи. Експериментът ѝ бе безвкусно неуспешен и тя получи оранжевата престилка, както и руля в кухнята по време на изпълнението на вечерните поръчки. Недялка се поддаде на паниката и огромното желание да си върне уважението на шеф Ангелов, но неуспешно. Емоциите владееха Кухнята на Ада още в началото на вечерната резервации. Галя и Недялка като че ли изостриха отношенията си, а за капак Реджеп се опита да наложи собствено темпо в кухнята, но без да се съобразява с другите.

Петима топ готвачи продължават състезанието за голямата награда в Hell’s Kitchen България

Намесата на шеф Ангелов бе неизбежна, а какво решение взе той, за да спаси резервацията предстои да разберем утре вечер в 21:00 часа само в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.