Те заслужиха безкомпромисния гняв на шеф Ангелов с недостойното си и неуверено представяне в кухнята

След фалстарта на вечерната резервация вчера, шеф Ангелов наказа Реджеп с изненадваща кардио тренировка, с цел да го научи, колко е важно да съобразяваш темпото си с колегите си в кухнята. Междувременно в опит да защити черната си куртка Недялка не само изпусна контрола в кухнята, но и натопи приятел. Така един пресолен спанак се превърна в ябълката на раздора между Галя и Недялка, а напрежението между двете продължи да ескалира до края на вечерта.

„Забавление за устата” подхлъзна готвачите в Hell’s Kitchen България

Недялка продължи с опитите да управлява кораба-кухня Hell’s Kitchen България, но усилията ѝ заседнаха в подводни камъни и открити саботажи. Тя раздели готвачите на два отбора, които да се състезават един срещу друг с условието – загубилият отбор, да изгуби и куртките си. Така в огъня се „сражаваха“ Атанас и Реджеп срещу Галя и Цветомир. Битката бе неравна, а победата спечелена с хитрост. Загубилите в мини-двубоя Галя и Цветомир, се разделиха с куртките си, но спечелиха една незабравима вечеря в стил „масата на шефа“.

Идва време разделно в Hell’s Kitchen България

На финала на вечерта шеф Виктор Ангелов не спести критиките си по отношение на лошото представяне на Недялка в кухнята и вечната ѝ нерешителност. Галя пък беше порицана, че изпусна емоциите си и вместо да готви като войник в кухнята, се превърна в главен герой на сапунката „Hell’s Kitchen България“. Така на финала втората оранжева престилка грабна Галя и така утре вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA зрителите ще станат свидетели на зрелищния двубой между двете най-добри жени готвачи в България.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.