Враговете ще станат приятели, а приятелите – врагове в новия епизод на Кухнята на Ада две седмици преди финала на шоуто

Истински женски сблъсък за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще видим тази вечер в най-горещото кулинарно състезание от 21:00 часа по NOVA. Опитната Недялка ще се изправи срещу началната учителка Галя в ожесточена схватка на смъртни врагове, в която едната ще напусне състезанието завинаги и ще загуби в надпреварата за 100 хиляди лева. Обстановката в кухнята ще е нажежена до червено, ще хвърчат искри в драматична надпревара, в която стремежа за надмощие ще е толкова силен, че всяка една от дамите ще е готова на всичко, само за да победи. Новият епизод ще ни поднесе вълнуващи обрати и неочаквани реакции, враговете ще станат приятели, а приятелите – врагове, а Кухнята на Ада ще се тресе от емоции, амбиции и яростно желание за триумф. Недялка и Галя облякоха оранжевите престилки  – едната, защото се поддаде на паниката и предаде приятел, а другата – реагира драматично, изпусна нервите си и позволи на емоциите да доминират в кухнята. Коя ще защити черната си куртка и коя ще си тръгне на финалната права на състезанието ще разберем довечера.

Галя и Недялка се изправят в зрелищен двубой в Hell’s Kitchen България

Шеф Виктор Ангелов ще изправи двете претендентки за победа пред предизвикателство да готвят шедьоври в кухнята – неустоими ястия, които омагьосват. Задачата на пръв поглед ще бъде лесна, но ще крие множество капани, а за да ги преодолеят ще се искат топ готварски умения и техники, въображение и силна психика. Защото само онзи, който овладее емоциите си и хладнокръвно покаже на какво е способен ще спечели. Зрителите на NOVA ще се насладят на вълнуващи моменти, в които един готвач изненадващо ще се прояви като стожер на спокойствието и подкрепата – доста неочаквано за него поведение, което обаче ще изиграе важна роля за изхода от днешния напрегнат двубой.

„Забавление за устата” подхлъзна готвачите в Hell’s Kitchen България

Времето за финалната битка в Кухнята на Ада наближава и напрежението сред топ готвачите на шеф Ангелов покачва конкуренцията и волята за успех ще става неудържима. Емоциите ще са под налягане и тази вечер, в която един готвач ще налага бясно темпо в Hell’s Kitchen България и ще накара всички останали да се съобразяват с него. Изненадващи решения и обрати ще поставят изпълнението на вечерните поръчки на карта, но неочаквано черните командоси ще покажат като един на какво са способни. Един готвач ще зяви себе си с желязна ръка, ще има укротяване на опърничави, адреналинът ще е висок до небесата, а скандалите ще избухват като бомби със закъснител. Но накрая дори шеф Ангелов ще е впечатлен от резултата, а в Кухнята на Ада ще цари невиждана атмосфера. Кой ще бъде готвачът тази вечер, който ще заслужи овациите и на кого ще се окаже, че може да се разчита в Hell’s Kitchen България – гледайте от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.