Реджеп и Цветомир получиха одобрението на шеф Ангелов

Недялка надделя над Галя в ожесточения кулинарен дуел в началото на вечерта и си спечели имунитет за номинациите. Въпреки загубата, с помощта на Реджеп, Галя успя да запази хладнокръвие и да покаже на какво е способна.

Женски сблъсък за оцеляване тази вечер в Hell’s Kitchen България

По време на вечерната резервация, заради опитите си да я саботира, Галя изгони Недялка от кухнята. Решението ѝ обаче се оказа прибързано. Хваната в кулинарен капан с трима готвачи, оплетени в объркани поръчки, тя бе принудена да помоли Недялка да се върне в кухнята.

Завръщането ѝ спомогна черните командоси да завършат успешно резервацията.

На финала промяната в Реджеп, който за първи път показа, че може да бъде отборен играч и многофункционалността на Цветомир, който ловко се справи с няколко задачи едновременно – получиха одобрението на шеф Виктор Ангелов.

„Забавление за устата” подхлъзна готвачите в Hell’s Kitchen България

„Недялка, единственото, което те спасява днес е имунитета ти. Спечели още една седмица, моята прогноза е, че ще е последна“, мрачно заяви шеф Ангелов.

„Галя, в истинския живот не е като в класната стая. Тук имаш работа с възрастни хора. Трябва да имаш индивидуален подход към всеки“, категоричен бе той.

А най-голямата изненада за вечерта бяха думите на Ангелов: „Връщайте се всички в общежитието“.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.