Не пропускайте развръзката на сериала във вторник от 22:00 часа

Големият финал на драматичния сериал „Ягодова луна“ ще изненада зрителите с много обрати в отношенията между георите във вторник (12 май) от 22:00 ч. по NOVA. „Очаква ни наистина интересен финал. Много неща ще бъдат разкрити в последния епизод на сериала. Ще има и неочаквани обрати“, сподели за зрителите на „Събуди се” Асен Блатечки, който влезе в ролята на пожарникаря Любо и се превърна в любим образ за почитателите на сериала. Темите за предателството и за трагичната любов ще бъдат водещи в сюжета на последния епизод, а търсенето на истината и изгарящият път към справедливостта ще водят любимите герои до края.

Изпепеляващ финал на „Ягодова луна“

В дванадесет епизода „Ягодова луна“ постави фокус върху една от най-благородните професии, която често остава извън светлината на прожекторите. Сериалът разкрива света на пожарникарите с почит към тях и ежедневната им жертвоготовност да спасяват човешки животи. „Това са най-достойните мъже, които съм виждал. Когато се срещнеш с такива хора, се смиряваш“, каза Асен Блатечки в студиото на „Събуди се“, а Александър Сано, който също облича пожарникарска униформа за ролята на Георги, допълва: „Професията е призвание за тези хора. Когато ги видиш, можеш да стоиш тихо отстрани, да се възхитиш и да благодариш. Трябва да отдаваме почит на тази професия.“

Любомира Башева: Финалът на „Ягодова луна” ще заинтригува зрителите

И във финалния епизод зрителите ще могат да гледат целия звезден актьорски състав на сериала. В ролите на любимите герои, на които съдбата беше подготвила много огнени препятствия и горещи взаимоотношения през целия сезон, влязоха Александър Сано, Асен Блатечки, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Стефка Янорова, Деян Донков, Любомира Башева, Невена Бозукова, Рая Пеева, Албена Колева и други.

Живака – в центъра на събитията в „Ягодова луна“

Верен на своя дълг и чест, ще открие ли Георги (Александър Сано) истината за смъртта на баща си Димитър (Ивайло Захариев)? Ще има ли възмездие за делата на Боян Генчев? Какви са новите планове на Ангел (Христо Мутафчиев) и Чавдар (Деян Донков), и на каква цена ще успеят да ги осъществят? – отговорите на тези въпроси ще станат ясни във взривопасния финал на „Ягодова луна“ във вторник (12 май) от 22 часа по NOVA!

Не пропускайте финала на “Ягодова луна” във вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта на NOVA , както и на  Facebook страницата.