Не пропускайте финала на героичната драма днес от 22:00 часа по NOVA

Часове преди огнения финал на драматичния сериал „Ягодова луна“ актрисата Радина Боршош, която влиза в ролята на Рая, и сценаристът Милена Фучеджиева обещаха на зрителите в ефира на „Здравей, България“ разтърсваща и пълна с неочаквани обрати развръзка. Дали миналото ще разкрие неподозирана история, ще стане ясно тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Предателства и любовна трагедия бележат финала на „Ягодова луна“

„С Елена Иванова се постарахме да бъдем максимално реалистични в сюжетните линии и изграждането на героите. Показваме една история, в която има голям сблъсък между поколенията и различните типажи. Сигурна съм, че и последният епизод ще се хареса много на всички зрители!“, сподели един от създателите на „Ягодова луна“ – Милена Фучеджиева. В разговора сценаристът допълни, че обществено значимият пример на пожарникарската професия, е бил двигател и вдъхновение в създаването на проекта.

Изпепеляващ финал на „Ягодова луна“ по NOVA

„Не може да си представите колко много хора ми пишат и харесват сериала! Благодарна съм, че зрителите ни се довериха и заедно извървяхме този път“, каза Радина, връщайки се към дългия път и голямата промяна за героинята ѝ Рая. Трансформацията ѝ по време на 12-те епизода на „Ягодова луна“ се случва благодарение на любовта, която не оставя безразлични зрителите на сериала.  

Любомира Башева: Финалът на „Ягодова луна” ще заинтригува зрителите

Радина Боршош и Милена Фучеджиева изказаха благодарности към Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, с чието партньорство е осъществен сериала. Те споделиха своята признателност към професията и всички пожарникари, които са консултирали първата българска продукция, посветена на тяхната работа и ежедневие.

Не пропускайте финала на „Ягодова луна“ във тази вечер от 22:00 ч. по NOVA!

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA и във Facebook.