Шеф Ангелов подложи на изпитание физическата и кулинарна подготовка на Галя и Реджеп

Галя и Реджеп се изправиха пред сериозно предизвикателство в последния кулинарен дуел седмица преди големия финал. Те трябваше да покажат висш пилотаж в кухнята при създаването на чинии с главен герой сиренето. Галя избра да прави крокети, а Реджеп – киш. Той обаче не се довери на колегите си и избра да не използва тесто, което му коства и победата в днешния дуел. Стратегията на Галя да затрудни максимално италианеца проработи и така тя надделя в оспорвания дуел.

Галя срещу Реджеп за място в топ четири на Hell’s Kitchen България

На Реджеп му се наложи да продължи да се доказва и по време на вечерната резервация като пое ръководството на кухнята. Още с влизането на първата поръчка италианецът се развихри, но напрежението надделя, а конфликтът му с Недялка прерасна в ожесточена битка. Недялка не успя да овладее емоциите си и след поредната й грешка на станцията бе изгонена от кухнята. Сблъсъците между Реджи с Галя също ескалираха и кухнята заприлича на истинско бойно поле.

Всеки срещу всеки в съперничество за победа в Hell’s Kitchen България

След кратък мотивиращ разговор с шеф Ангелов в склада, италианското острие се завърна в кухнята и за пореден път демонстрира завидни кулинарни умения за работа на няколко станции едновременно. Вечерната резервация приключи успешно, а пред шеф Ангелов с предложение да бъдат номинирани се изправиха Недялка и Галя заради допуснатите грешки на станциите „сосове“ и „месо и риба“.

„Параноята никога не е добър съветник. Понякога просто трябва да приемеш, че някой около теб има лош ден“, обърна се шеф Ангелов към Реджеп.

„Недялка, днес пак забрави кой е шефът. Забрави най-важното – ако искаш да командваш, трябва да можеш и да следваш. Днес отново игра напук, а вече говорихме за това“, припомни на Нели предишния им разговор Ангелов.

Атанас е първият в топ 4 за финала на Hell’s Kitchen България

На финала шеф Ангелов бе категоричен – Недялка свали куртката си и напусна завинаги Hell’s Kitchen България седмица преди големия финал. Така в топ 4 се класират Реджеп, Галя, Цветомир и Атанас.

Кой ще е големият победител в третия сезон на най-горещото кулинарно шоу Hell’s Kitchen България предстои да разберем следващата седмица.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.