Дясната ръка на шеф Ангелов шеф Любен Койчев и най-добрият сладкар шеф Милена Димова гостуваха в студиото на „Събуди се“

Сушефовете в Hell’s Kitchen разказаха любопитни истории от „Кухнята на Ада“ и разкриха какви умения трябва да притежава най-добрият кулинар в предаването.

„Да проследим работата на всички участници, а в началото на предаването те са много, изисква доста умения и бързина. Стараем се да им помагаме“, споделя шеф Димова.

Недялка от Hell’s Kitchen България: Изолацията и напрежението ми изиграха лоша шега

„Трябва да си запознат с малките детайли на кулинарията като цяло“, допълва шеф Койчев. „Нашата работа е да даваме съвети и насоки на участниците, да наблюдаваме как се справят и да ги подкрепяме.“

За предстоящия финал на Hell’s Kitchen България

„Постоянно обсъждаме помежду си и заедно с шеф Ангелов кой от участниците какви умения притежава. Накрая винаги избираме най-добрия кулинар. Той трябва да бъде любознателен, енергичен, наблюдателен, комуникативен и мислещ.“

Галя срещу Реджеп за място в топ четири на Hell’s Kitchen България

Кулинарно вълшебство пред очите на зрителите

„Черешката на тортата“ в предаването „Събуди се“ бе донесеният от сушефовете на Hell’s Kitchen  сладкиш с ягоди и шоколад, който те опушиха майсторски с чай от ягоди.

Предстои финалната развръзка на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир. Гледайте решаващите епизоди на Hell’s Kitchen България – следващият вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.