Третият в „Кухнята на Ада” разказва в „На кафе” за преживените емоции под налягане

Вчера Цветомир Тодоров напусна надпреварата за голямата награда в Hell’s Kitchen България, като зае почетното трето място. Шеф Ангелов оцени високо качествата му като отбеляза, че обръща внимание на детайлите и има златни ръце – посъветва го да не се поддава на паниката в кухнята.

„Не можах да дам всичко от себе си при представянето си в шоуто. Яд ме е, че не стигнах до финала. Можеше да се представя много по-добре и да покажа още от себе си”, казва Цецо след напускането си.

„Италианското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България 2020 г.

Той се определя като емоционален, но в Hell’s Kitchen България зрителите видяха друга негова страна. „В шоуто бях себе си – спокоен и уравновесен. Затова и шеф Ангелов толкова ми се ядосваше”, споделя с усмивка „франсето”.

Мъжете или жените са по-добри в кухнята и по-конкретно в „Кухнята на ада”? Според Цецо тази година в шоуто избраните мъже са били по-опитни. ”Не липсваха караници и драми и при нас, но бяхме по-сплотени като екип и по-добри като професионалисти и като готвачи”, смята шеф Тодоров.

Шеф Ангелов: На финала на Hell’s Kitchen България ще има много емоции и обрати

Критика Цецо приема в зависимост от това от кого идва. „От шеф Ангелов винаги приемам критика, защото той е на много високо ниво. Най-важното, което научих от него е да си уверен в себе си и да правиш всичко с много любов и желание”, споделя майстор-готвачът.

Гледайте финала на Hell’s Kitchen България тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.