Финалистите споделиха емоциите от участието си в горещата кулинарната надпревара

Реджеп – за „кървавата" битка и заслужената победа

„За мен е голяма гордост да спечеля титлата „Най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020“. Не съм живял в България и ми е трудно да говоря на български. Гледах на всички участници в състезанието като на потенциални конкуренти, но мисля, че Наско беше наистина много добър играч“, споделя „италианското острие“.

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

За отборната игра и добрите кулинарни идеи

„Без отборна игра, няма отбор. Когато видя, че някой има по-добра идея от моята, аз отстъпвам. Но, ако не е по-добра, преследвам докрай целта си“, категоричен е Реджеп.

Наско - за превъзходството и експериментите в кухнята

„Не мисля, че не ми достигна нещо. Смятам, че съм по-добър готвач от Реджеп и съм го доказал многократно. Все пак бях номиниран само веднъж, което означава много. Единственото, с което ме превъзхождаше, беше състезателния дух, който носи. Беше устремен към 100-те хиляди лева и приготвяше нещата, които умее най-добре – от средиземноморската и италианската кухня. Затова нещата му се получиха. Аз, от своя страна, винаги залагах на различното, на нещо ново, което не съм правил. Експериментирах и мисля, че Шеф оцени това, но явно не е било достатъчно. Фактът, че съм на финала за мен е достатъчна победа.“

Цветомир: В Hell’s Kitchen България се научих да бъда уверен

За силата на характера и адреналина в „Кухнята на Ада“

„Не смятам, че съм се показал като мек характер. Просто не съм конфликтна личност и не влизам в конфронтации с другите хора. Хладнокръвен и спокоен съм, и не смятам, че това е проява на слаб характер. Бих участвал отново в подобно предаване, защото емоциите са много силни. Много съм щастлив от цялото изживяване в предаването. Всичко беше страхотно. Бих го описал като „влакче на ужасите“. Имаше емоции, адреналин, страх, сълзи и радост. Имаше всичко!“, категоричен бе Наско.