Една от най-красивите и талантливи участнички разказва за любовта, приятелството и всички страхотни емоции, които е изпитала в кулинарния формат

Да те изберат за Hell’s Kitchen без дори да подозираш

„Попаднах в Hell’s Kitchen по много необичаен начин. Един ден както си бях на работа и обядвах с колегите си, телефонът иззвъня. Беше непознат номер, обаждаха ми се от NOVA. Помислих, че е станала някаква грешка. Гласът в слушалката обаче ми каза, че се обаждат, за да потвърдят моята кандидатура за предаването. Отговорих, че е станала грешка, но човекът продиктува данните ми. Реших, че някой ми е скроил страшен номер и че има скрита камера. Моите колеги все ми се заканваха, че ще ме запишат да участвам. Проведох страшно разследване, но всички до един отричаха. В един момент се сетих да пиша на леля ми, която може би беше последният човек, когото не бях попитала. Оказа се, че е била тя. Отидох на кастинга, харесаха ме, одобриха ме. Така започна всичко“, спомня си Гери.

За предизвикателството Hell’s Kitchen

„Като цяло много харесвам кулинарни предавания, защото обичам да готвя. Изгледах целия първи сезон на Hell’s Kitchen, а вторият – отчасти. Никога не съм си представяла, че ще вляза в такъв формат и ще изпитам тези усещания. Отначало се сърдех на леля си, но после осъзнах, че няма къде другаде да изпитам такива емоции и да ми останат такива спомени. Запознах се с много хубави хора, намерих приятели. Разбира се, в Hell’s Kitchen имаше и трудни моменти. Много ми липсваше моето куче. Семейството ми не ми липсваше толкова много, защото знаех, че искат да съм вътре и ме гледат”, споделя тя.

„Когато не ми се получаваха ястията, доста се изнервях. Аз искам винаги да съм най-добрата. Подобни недоразумения, като например нещо да не е сготвено както трябва, особено когато аз съм водила кухнята, много ме ядосва“, признава Гери.

Любов и приятелства в „Кухнята на Ада“

„Любовта дойде неочаквано за мен. В крайна сметка не знаеш кога и какво ще ти се случи в този живот. Връзката ни с Михаил продължава. С Михаела и Калъпчийски също сме в прекрасни отношения. Моята стратегия беше да остана колкото е възможно по-дълго време в състезанието. Не се сърдя на Михаела, защото ме посочи за най-слабия готвач в червената кухня. Бяхме останали малко готвачи и вероятно е имала причина да го направи. Тъкмо се върнах от Поморие, бях при нея през последната седмица. Беше страхотно, тя и семейството й отвориха новия си ресторант, който е страхотно място. А те са много мили и сърдечни хора.“

Какви любопитни истории, свързани с пътуванията й по света, ще разкаже Гергана и защо избира Колумбия за следващото си голямо пътешествие, гледайте във видеото на „На кафе“.