Интересът към историите на лекарите в болница „Св. Анастасия“ не стихва и затова екипът на сериала не спира да обогатява неговия сюжет

На първия снимачен ден от десети сезон от хитовия медицински сериал откриваме д-р Огнянова в болнична стая, но не в ролята си на лекар, а като пациент. В края на миналия сезон тя и Марио разбраха, че ще стават родители. „Нашата сюжетна линия ще бъде една от главните в първите епизоди, но не знам как ще се развият взаимоотношенията ни“, споделя д-р Огнянова. А бъдещият баща е пред стаята, раздърпан и с рани по лицето и ръцете. „В този сериал винаги е имало страст, а когато има страст, понякога се стига до такива моменти. Няма да издам от какво са раните ми. Предстои да разберете“, категоричен е актьорът Велислав Павлов.

Започват снимките на десетия сезон на „Откраднат живот“

„Ситуацията е по-лоша от семеен скандал. Съдбата на д-р Огнянова е много интересна в новия сезон. Ще има сблъсък с човек, който я връща към нейното минало, когато е преживяла травмата на едно жестоко изнасилване“, разказва режисьорът Павел Веснаков.

И не само. В началото на десетия сезон бури ще има около всички главни герои.

„Фотев се завръща. Преминал е през сериозен катарзис. Заради вкуса му към красивите жени, тази линия ще се яви отново в сериала. Случките ще бъдат брутални. Надявам се с актьорите да стигнем до крайности, до които не сме стигали до момента“, допълва той.

Неда Спасова: В новия сезон на „Откраднат живот” Кая ще е различна

„Откраднат живот“ е сериал, който засяга важни и актуални за здравната система теми като например коронавируса и това е една от причината да е толкова харесван сред зрителите. Защото е реален.

„Благодаря на зрителите, че толкова време ни обичат и са лоялни към нашия разказ. За нас това е голяма отговорност, защото съдържанието на сериала трябва да бъде адекватно на времето, в което живеем“, категоричен е изпълнителният продуцент Евтим Милошев.

Екипът на „Откраднат живот“ благодари на лекарите за смелостта в битката срещу COVID-19 и държи да отбележи, че усилията им винаги ще бъдат в посока достойно да пресъздадат благородната им професия.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.