Екатерина и Йоанна имат тайна задача да крият кръвната си връзка от останалите участници

Неочакван обрат и разтърсващи емоции във втория сезон на „Игри на волята“ изненадаха зрителите на най-екстремното предаване – две сестри се борят за победа в две различни племена. Йога и ски инструкторът Екатерина от племето на Рибарите и студентката в престижния университет „Йейл“ Йоанна от Ловците са израснали заедно, но пътищата им се разделят, белязани от различията помежду им.

Елена: В „Игри на волята: България“ исках да изпитам тялото и духа си

Йоанна е отговорна, подредена и с ясен план за бъдещето си, а сестра ѝ Екатерина е нейната пълна противоположност – артистична, хаотична и импулсивна. Двете имат коренно различни характери, гонят различни цели и живеят на различни континенти. Йоанна и Екатерина са принудени от обстоятелствата да се съревновават в живота, а отскоро и в „Игри на волята“. И двете смятат, че в екстремното предаване имат уникалния шанс да възстановят отношенията си. Това обаче трябва да се случи тайно, без нито един от останалите участници да заподозре за техните намерения.

Елена се раздели с приключението „Игри на волята: България“

Още по време на номинационната битка Йоанна ще има шанса да даде храна на сестра си, които предварително е взела от Стопанството без знанието на останалите участници. Ще се справи ли с трудната задача да осигури прехрана за Екатерина? Ще се бъде ли участието на двете амазонки с обща съдба предимство или ще се превърне в истинско изпитание?

Преди териториалната битка племената избраха своите капитани като в лидер на Ловците се превърна Тодор, при Рибарите единодушната подкрепа на съотборниците си получи Иван, а водач на Жътварите в новата седмица ще бъде Вайс. Жътвари и Рибари обнадеждени и готови за битка, с победата в която ще могат да си осигурят по-добър живот в следващата седмица. Целта на Ловците беше да запазят мястото си в Резиденцията.

Витомир Саръиванов: В „Игри на волята” този сезон зрителите ще видят още повече битки

Финалната цел в многокомпонентното изпитание беше нареждането на пъзел, частите за който се намират разпръснати в сандъци по трасето. Различни хора извършиха различни подвизи – от гребане до понтон на кану, сглобяване на каруца, копаене в пясъка и точно хвърляне на два пръстена по мишени.  Жътварите се справиха най-добре със задачата и ще живеят в Резиденцията, Ловците отиват в Стопанството, а надеждите на Рибарите бяха разбити, защото отново им се налага да оцеляват край Дивата река със сломен дух.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.