Рибарите си легнаха с пълни стомаси за първи път от старта на състезанието след жест от страна на Тодор

Оспорвана битка за спасение определи двамата участници, които ще се борят за оставане във втората елиминационна битка на „Игри на волята: България“. Ева от племето на Ловците и Ивайло от Рибарите ще се изправят в директен сблъсък, който ще изпита волята и уменията на двамата играчи утре вечер.

Ивайло и Александър ще се сблъскат с двама от Ловците в „Игри на волята: България”

Преди избора на двамата номинирани, спорове за храна белязаха отношенията между Ловците. В началото на съвета Тодор за пореден път изрази мнението си, че жените в племето не притежават нужните качества, за да водят. Вотът на Ловците определи Тодор и Ева да отидат на елиминационна битка срещу Рибарите. Гласът на капитана беше решаващ, тъй като той можеше да се спаси, но избра да се изправи пред поредно предизвикателство. 

До избора на двамата играчи се стигна след битката включваща висене на дънер с различни нива на трудност. На седмата минута Ивайло се отказа от изпитанието, превръщайки се в първи претендент за напускане на играта. На двадесет и шестата минута силите на Ева не достигнаха и тя се присъедини към гражданския пилот, с когото ще се срещнат на Арената отново утре.

Рибарите на първи Номинационен съвет в „Игри на волята: България”

По време на играта Тодор направи жест към гладните Рибари като се пусна от своята греда, осигурявайки победата за Александър. По този начин племето получи възможността да закупи храна със спечелените грошове и за първи път си легна сито.

Кой ще напусне приключението и предстоят ли нови сблъсъци в племената – гледайте тази вечер в „Игри на волята: България” от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си