Най-новото попълнение в актьорския състав на сериала разказа в „На кафе” за допирните си точки със своята героиня

Феновете на любимата медицинска драма „Откраднат живот” вече познават акушер Лилия Куртева. Образът на уверена акушерка създава чаровната актриса Миглена Стоева. Появата ѝ в края на девети сезон беше драматична и не особено приятна за д-р Пенев. Тя признава, че работата по сериала е доста динамична, но въпреки това е много рано да се говори за слава, тъй като предстои зрителите да опознаят героинята ѝ през действията на малкия екран.

Христина Апостолова: Благодаря на хората, че обичат „Откраднат живот”

Относно образа на уверена жена със самочувствие актрисата казва: „Животът ѝ така се е стекъл, че да стане такава. Аз много я обичам и ще я защитавам, въпреки че тръгна негативно в началото я определям като една торба с фойерверки – има от всичко по много. При нея няма 30% - тя не обича на 30%, не се ядосва на 30%, всичко винаги е на 100, което е и хубаво, и лошо. Куртева е наистина борбена, силна, експресивна – отбелязвам тези качества в нея, защото аз самата съм такава”, допълва Стоева.

Неустоими предложения и тревожни съмнения в „Откраднат живот: Антитела“

Въпреки че героинята ѝ успя да прелъсти д-р Петмезов още на първата им среща, актрисата признава, че тя е по-ретро в това отношение. Според нея жената трябва да има задръжки и класа. Тя загатва, че много скоро ще се разбере защо акушер Куртева постъпва по този начин с мъжете.

Кой е човекът, с който споделя най-много, от кого иска съвети в трудна ситуация и мъжете или жените се обясняват повече? – гледайте във видеото от „На кафе”.