Една от най-интересните участнички във втория сезон на предаването гостува в „Събуди се”, за да разкаже за личните победи, които е завоювала с участието си

Последната елиминационна битка в приключенското риалити изправи една срещу друга Христа от Рибарите и Симона от Ловците. Трудният двубой завърши с победа за участничката от червения отбор. Какви оценява своето участие е предаването, определяната като царица на Рибарите, Христа?

„Човек трябва да приема своите загуби с високо вдигната глава и да успява да съомява да изведе важни изводи за себе си. Не съжалявам, че отпаднах. Силата и мотивацията, която имах в „Игри на волята” бяха свързани с една моя кауза за изработването на перука за онкоболни деца – тяхното е истинска воля за борба за живот”, споделя Христа Аспарухова, която е последният отпаднал от надпреварата за 100 000 лв. в екстремното риалити на NOVA.

Христа е следващата отпаднала от „Игри на волята: България“

„Ако бях спечелила голямата награда в предаването, щях да я инвестирам именно в тази кауза. Волята за живот на тези деца е по-силна от всичко. В предаването аз показах, че мога да преодолея тежките условия на живот. Не можете да си представите какво да е отидеш на битка гладен”, спомня си Христа за времето прекарано край Дивата река и мотивацията, която е намирала в себе си.

Според нея стиковането на различните характери в едно племе в ключово за успеха му. За да бъде постигнат този вътрешен баланс, отново е необходима силна воля.

Димитър Банчев от „Игри на волята: България“ – за изпитанията пред духа и тялото

„Много пъти съм падала в живота си и съответно съм се старала да се изправя много бързо. За мен това е формулата към успеха. Никога не може да бъдеш харесван от всички, никога не можеш да бъдеш най-успешен във всичко – винаги има някой по-успешен и по-добър, но такива хора трябва да ни бъдат стимул и да взимаме пример как се губи с достойнство. Човек трябва да има воля да стане и да продължи и да бъде по-добър”, категорична е Христа.

Истинска сила тя е черпела от целта пред себе си и желанието да докаже вътрешната си сила.

Какъв подарък беше донесла царицата на Рибарите за водещата на „Събуди се” – вижте във видеото.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си