Актрисата сподели в „На кафе” за героинята си и каква е нейната мисия в десети сезон на медицинския сериал

Сестра Ненева е определяна като душата на болница „Св. Анастасия”. Тя винаги е готова да изслуша и разбере болките на колегите си, а нейните остават на заден план. Образът на отдадената сестра изгражда актрисата Ангелина Славова. Какви чувства налагат визуалната ѝ трансформация този сезон?

Миглена Стоева: Има причина за поведението на Куртева в „Откраднат живот: Антитела”

„През голям стрес всеки минава по различен начин и моят персонаж решава да остави косата си бяла и по този начин да изрази своята съпричастност към всички поразени възрастни хора от пандемията. Решението ѝ беше да не боядисва косата си докато не премине кризата, а дали ще свърши и кога – никой не знае”, разказва Славова.

Христина Апостолова: Благодаря на хората, че обичат „Откраднат живот”

Като символ на добротата персонажа на актрисата има много общо и с нейното име. Тя самата не е сигурна, че вярва в ангелите-хранители, но е категорична, че вярва в добротата, която е разковниче на всичко човешко.

Важна ли е упоритостта днес и докъде трябва да стигне човек, преследвайки целите си – гледайте във видеото от „На кафе”.   

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY