Младата певицата възхити всички с изпълнението си зад маската на Принцесата в най-мистериозното шоу в ефира на NOVA

„На сцената на „Маскираният певец” представих една от любимите си песни. Много съм щастлива, че продукцията дава избор на хората, които участват да избират песните си, защото това е най-лесният начин да предадеш емоцията, която усещаш дори и зад маска. Това е истинска магия”, споделя Дара Екимова.

Жоро Низамов зад маската на Мозъка

Песента „One Night Only”, която тя представи е от филма Dream Girls, в които участват Дженифър Хъдсън, Бийонсе и се разказва една истинска история за това какъв е музикалният бизнес. Тя не е лесна за гледане, но показва, че винаги правдата побеждава. „Аз обичам да пея и да творя такива песни, които те карат да чувстваш. Много специална песен за мен”, споделя изпълнителката.

Падна шестата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

След шоуто много хора са я поздравили за изпълнението и тя е много щастлива и благодарна за това. Певицата разказва, че досега не е имала възможност да пее по този начин, защото е много трудна да се създаде такава песен. „Радвам се, че чрез „Маскираният певец” хората видяха какво мога.”

Седма серия двубои в "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

Младата изпълнителка допълни, че с майка ѝ Ива Екимова си имат безусловно доверие и не се е наложило да дава обяснения къде е. За Дара е било изненада, че никой от панелистите не е заподозрял, че тя се крие зад маската на Принцесата, защото според нея материалната улика, която представиха е издавала много. „Благодаря им за прекрасните думи. Страхотни са. Аз всяка събота съм пред телевизора”, каза певицата.

Как се чувства като номинирана за „Жена на годината” в категория Музика и има ли ритуал преди да излезе на сцена – гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.