Мариян Станков – Мон Дьо посрещна актрисата с банички с тиква, локум и сушени плодове

„Ясно си спомням денят, в който излязох от вкъщи и сякаш стъпвах на 30 см от земята. Преди това бях стигнала дъното от депресии, тъга и безизходица. Мислех си, че хората са чели, рисували, свирили на инструмент, а аз какво – шила съм и съм се опитвала да догонвам мама, която е перфектната домакиня. Никога не съм мислила, че мога да достигна нейното ниво. През последните 7 години съм много щастлива със себе си.Не завиждам, не злословя и помагам на всички!“, категорична е актрисата.

Вкусът от детството

„Едно от нещата, с които свързвам баба ми, е тутманикът, който ставаше педя висок. Свинските уши са ми любими. Понякога не вечерям нищо друго, само няколко нарязани ушенца.“

„Вкусът на историите“: Филип Буков - за изборите и изкушенията в живота

За слабите и силните й страни

„Нямам самочувствие на 100-процентова жена - пищна, женствена, с разкошни коси. Но съм максималист. Победата е много важна за мен. Не го правя заради другите, а заради себе си. Пред камера съм от 1992 г. и сега като се гледам, се критикувам само когато съм проявила слабост или каприз.  Хубаво е да знаеш, че в един момент всичко ще свърши. Всички остаряваме и не бих искала да играя ролите на младите колеги. Искам да изиграя това, което ми се случва сега“, категорична е Гергана Стоянова.

Още любопитни истории от детството и живота на актрисата, гледайте във видеото на "Събуди се".