Предложение за нов директор на болницата ще изненада лекарския екип

Нова буря от разногласия ще се завихри в Спешното отделение по време на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Изборът на нов директор на болницата ще противопостави колеги и съмишленици, а сред вариантите ще се появи още едно неочаквано предложение. Кой ще бъде новият директор на „Св. Анастасия“ зрителите ще научат предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Проф. Цонев с нов план за действие в "Откраднат живот: Антитела"

В „двойна“ игра ще бъде обвинена доктор Чилингирова, която макар и с добри намерения, отново ще се озове в клопката на Фотев. Разкриването на неподозирани факти от личния й живот ще постави на изпитание отношенията й с лекарския екип. След появата на Васко сестра Жекова ще трябва да реши дали отново да влезе в тази връзка или да постави здравословни граници.

Емоциите ще бъдат водеща тема и при сестра Райкова, която ще продължи да се сближава с доктор Василев. Наблюдавайки всичко това Хаджихристев ще се почувства по-несигурен от всякога в крехките отношения с Кая. Ревността ще завладее и Фотев, който ще загуби контрол в отнишението си към Нора.

Гладна стачка и болезнена ревност в „Откраднат живот: Антитела“

Какво ще се случи с доктор Чилингирова и коя страна ще вземе в решаващата битка? Какъв избор ще направи сестра Жекова и кого ще избере Кая? – всичко това ще разберете тази седмица в „Откраднат живот: Антитела“. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY