Тодор продължава напред с имунитет

Епично съревнование между двама истински воини имаха възможността да проследят зрителите в „Игри на волята“. Осем поредни загуби на Жътварите и два тежки Номинационни съвета през изминалата седмица изпратиха племето в най-лошата му серия от старта на предаването до момента. След като Тодор изтегли късата клечка, а Влади реши да жертва себе си в името на отбора, двамата достойни състезатели се изправиха в братоубийствена битка за оцеляване. Те показаха достойнство и спортсменство до последната секунда, но Тодор се представи по-добре и изкара Владислав от надпреварата.

Владислав срещу Тодор в елиминационен дуел в „Игри на волята: България”

„Загубих и Тошко победи. Според мен така трябваше да стане, защото е по-силен и е в по-добра физическа форма. Мисля, че ще е от полза за племето в предстоящите битки. За мен беше чест“, коментира бившият капитан на Жътварите след приключването на участието си в „Игри на волята: България“.

В съюзническия сблъсък Вайс съумя да се възползва от шанса да защити честта на Тодор, подреди първия си пъзел и спечели дуела. Междувременно неговият противник Джералдин изостана чувствително във фазата с откриването на частите от ребуса в пясъка и не успя да оправдае гласуваното ѝ доверие от Владислав.

Тодор изтегли късата клечка и отива на елиминация в „Игри на волята: България”

Малко след това, като безстрашни лъвове, двамата номинирани играчи се впуснаха в многокомпонентен двубой, тестваща тяхната точност, баланс, физика и логическо мислене. Владислав водеше в по-голямата част от надпреварата, но Тодор нямаше намерение да се откаже в нито един момент. Шампионът по бразилско жиу-жицу успя да навакса и да обърне водачеството в своя полза, а в последния етап на играта спечеленото предимство от Вайс му вдъхна още по-голяма увереност за победа.

„Ето, че се спасих, но мога да кажа, че това е най-неприятната ми победа от началото на „Игри на волята“, защото трябваше да елиминирам много добър приятел и играч. Той спечели сърцето ми с това, че е много истински, има страхотно чувство за хумор и готин характер. Уникален човек, винаги ще го запомня с добро“, сподели Тодор.

Междувременно настроението в Резиденцията е на другия полюс – Рибарите са в повече от ведро настроение и се наслаждават на престоя си в луксозното имение. Играта, от своя страна, навлиза в решителна фаза, а всяка следващата победа е от огромно значение. Ще успеят ли Жътварите да прекъснат омагьосания кръг в новата териториална битка или Рибарите ще продължат да доминират на Арената?

Гледайте „Игри на волята: България“ всеки делничен ден от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.