Колоритната участничка от племето на Жътварите разказа в „На кафе” какви емоции е преживяла по време на приключенското риалити

Здравословен проблем извади инфлуенсърката от надпреварата за 100 000 лв. Как се чувства тя днес и гледала ли е предаването?

„Като гледам кадри от участието си сърцето ми подскача. Всичко е много прясно, гледам съотворниците си и следя представянето им с интерес”, споделя Ивана.

Семейството ѝ е голяма подкрепа за нея. „Майка ми е най-големият ми критик – тя ми прави забележки дори за това как съм се изказала в някакви моменти. А аз обичайно ѝ казвам, че така съм го почувствала и съответно казала”, казва инфлуенсърката.

Владислав от „Игри на волята: България“: Моите фаворити са Любо и Джери

Основен „виновник” за участието на Ивана във втория сезон на „Игри на волята: България” е нейната сестра. След като заедно гледат реклама за започващите кастинги, тя я окуражава да опита. Последвалото обаждане дошло, когато Ивана подготвя заминаването си за Русия, но изборът ѝ е ясен.

Ивана от „Игри на волята: България“: Всяко зло е за добро!

Представителката на Жътварите е била убедена, че условията в играта не може да са толкова тежки, колкото изглеждат по телевизията. „Първият ден отидохме в Стопанството и аз тогава се видях в чудо. В този момент разбрах къде съм влязла и какво се случва”, спомня си тя.  

Ивана споделя, че е много премерен човек и се старае винаги да казва това, което мисли. „Харесва ми представянето ми, защото виждам, че това съм аз. Не съм се пробвала да играя или да бъда фалшива”, казва тя.

Владислав напуска „Игри на волята: България“ след мъжка битка

Решението за напускането на Ивана е взето от медицински екип, който ѝ е казал, че няма как да продължи в това здравословно състояние.

Какво най-много ѝ е липсвало по време на играта, какви са отношенията ѝ с Владислав днес и за какво най-често е плакала в приключенското риалити – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.