Дни преди големия финал на приключението напуснаха Джералдин и Лазаринов

Третият ден от финалната седмица в надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите два нови тежки сблъсъка. Елиминация, последвана от последната битка за имунитет, изправи участниците пред нови предизвикателства. Петима влязоха в схватка за оставане в играта, но само трима от тях успяха да завоюват местата си – Джералдин и Лазаринов показаха огромна воля и умения, но напуснаха приключенското риалити.

Екатерина: В „Игри на волята: България” разбрах, че не всичко може да се приеме

Изпитанието, което очакваше всички номинирани на Арената, провери техните възможности в плуването, катеренето, бързината, баланса и логическото мислене. В него първоначално Ваня заемаше последното място, но впоследствие с хъс за победа навакса и зае първото място в битката. Успехът на Вайс и Йоанна при преодоляване на всички елементи по терена изчерпа свободните места сред финалистите и Джералдин и Лазаринов се превърнаха в поредните отпаднали.

Екатерина отпадна от „Игри на волята: България”

„Не съжалявам абсолютно за нищо. Толкова съм благодарна, че бях тук и толкова се радвам, че успях да изживея приключението „Игри на волята”, че няма нищо, за което да съжалявам. Наистина!”, каза ученичката при отпадането си. „Разочарован съм, но в същото време и много щастлив и най-вече горд от себе си. Смятам, че израснах с няколко години тук и това е изживяване, което не можеш да получиш никъде и научаваш страшно много неща”, сподели своите емоции собственикът на моден бранд при напускане на Арената. 

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Победата в последната битка за имунитет даде възможност на един от финалистите да се класира директно на полуфиналите. В нея от играчите се изискваше да бъдат непоклатими като скали и спокойни като морето, за да достигнат до успеха. Търпението и отличният баланс помогнаха на Ваня да си спечели имунитет и място на полуфинала, а Вайс се превърна в първия номиниран.

Финална седмица на обрати в „Игри на волята: България“

Последният Номинационен съвет превърна Милен във втория сигурен полуфиналист, след като не получи никакви номинационни гласове край лагерния огън. Тази вечер Йоанна и Борислав ще се борят за оцеляване на Арената с Вайс в последния елиминационен сблъсък преди финалите.  Гледайте развоя в предстоящата битка от 21:00 ч. по NOVA, а в петък от 20:00 ч. не пропускайте големия финал на надпреварата за 100 000 лв.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.