Двамата участници разказаха в „На кафе” за чувството да напуснеш приключението на крачка от финала

Най-младите участници си тръгнаха снощи от надпреварата за 100 000 лв. Те отпаднаха след тежък петорен сблъсък. Достойното им представяне се превърна в пример. Какво според тях не им достигна, за да се класират по-напред.

„На мен лично мисля, че не ми достигна малко късмет, а и все пак съм от Жътварите и си тръгнах по перфектния начин – заради пъзел”, споделя с усмивка Джералдин.

„И аз мисля, че и на двамата късмет не ни достигна, но както и Димо (Алексиев) каза – вероятно и опит. Ние сме най-младите участници и това също си изигра своята роля”, допълни Лазаринов.

Кои са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята: България”?

Ученичката разказва за кастингите, които е преминала. На един от етапите се е паднала в група само с мъже и са им казали да започнат да правят лицеви опори. „Мислех си, че ще падна първа, но бях решила да не се отказвам и да дам всички от себе си и в крайна сметка направих над 100 опори и победих всички. Това ми даде самочувствие и увереност, че може би ще вляза в „Игри на волята”, след като успях да победя всички здрави мъже в групата ми”, спомня си тя.

Двамата участници разказват, че усещането да отидеш на битка след седем дни глад край Дивата река, е силно мотивиращо. „Човек играе с нокти и зъби, защото знае, че ако загуби битката го очаква същото. Истината е, че не съм била в същата форма, както след Резиденцията, например. Гладът оказва огромно влияние – случвало ми се е да ми се вие свят от глад”, каза Джералдин.

Екатерина: В „Игри на волята: България” разбрах, че не всичко може да се приеме

„Да отидеш на Дивата река е доста тежко. Може би това е една от причините, поради които аз реших да вляза в подобен формат  - исках да изпитам себе си. Отстрани не изглежда толкова лошо, но там няма никаква храна и да излизаш всеки ден на Арената за дълги битки беше много трудно”, разказва Лазаринов.

По отношение на битките и късметът и двамата участници са на мнение, че той не е определящ, но е от значение, когато трябва да се справиш с изпитание, който не ти се отдава.

Гледайте цялото интервю във видеото от „На кафе”, а утре вечер от 20:00 ч. не пропускайте грандиозния финал на "Игри на волята: България" по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.