Коя маска е бил предвидена първоначално за нея и кои герои са били нейните фаворити, гледайте във видеото на „На кафе“

Изящната изпълнителка, която успя умело да скрие самоличността си зад маската на Хищницата в „Маскираният певец“, сподели с Гала преживяванията си на сцената на най-мистериозното шоу в ефира, в което заслужено зае почетното трето място.

Боби Турбото: Вдъхнах живот на Баба Яга с много любов

 

 

„Много ми липсва шоуто. Толкова хубави спомени имам. Беше невероятно преживяване. Много ми допадна цялата мистерия около „Маскираният певец“. Падам си по-такива загадъчни неща. Обичам да гледам филми на ужасите. В началото си мислех, че ще ме разпознаят. Не можах да повярвам, че до края не успяха да ме разкрият. Приятелят ми, разбира се, ме разпозна. А и нямаше как да се скрия от него. Като отпадат участия, в един момент няма къде да ходиш – особено в събота вечер. И понеже гледаше предаването, нямаше как да не разбере. Не му казах обаче зад коя маска се крия“, раказва Християна.

 

 

 

 

„Не съжалявам, че не спечелих. Това, че стигнах до финала беше страхотно преживяване. Боби Турбото спечели съвсем заслужено, защото изгради много интересен образ. Харесвах много Баба Яга и Бебето още от самото начало.“

Невена Цонева: Участието ми в „Маскираният певец” беше истинско удоволствие (ВИДЕО)

„В началото когато отидох при шивачките на шоуто, за да ми вземат мерки, ми казаха, че ще бъда Макарон. Представих си нещо като спагета, но се оказа, че имат предвид макарон – сладкиш. Месец и половина по-късно отидох за първа проба на костюма с мисълта, че ще бъда Макарон. Там обаче ме посрещна Кремена Халваджиян с думите, че няма да съм Макарон, а ще бъда Хищницата. Бяха решили да използват фигурата ми за по-подходящ за нея образ. Тогава видях скицата на костюма, защото той самият още не беше готов. Трябваше да вляза бързо във форма, защото имаше само месец и половина до старта на шоуто.“

 

 

Повече за коледните традиции в родния й Кипър и какви интересни истории от живота на Християна се крият в празничните подаръчни кутии, скрити под елхите в студиото на „На кафе“, гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.