Актрисата разказа в „На кафе” за това с какви емоции приключва работа по сериала

Единадесети сезон „Откраднат живот: Финалът” ще е последен за медицинската поредица, която успя да завладее малки и големи през изминалите години. Обичаните герои се завръщат в ефира на NOVA от 23 февруари в 20:00 ч.

„От един месец съм в психическа подготовка, че ще трябва да се разделя с този проект и най-вече с хората на терен. С тях сме се превърнали в едно голямо семейство. Знам, че това ще ме мъчи известно време, но всеки ще продължи по пътя си и се надявам с някакъв момент пак да се съберем”, казва Неда Спасова, която зрителите на NOVA обикнаха в образа на сестра Кая Райкова.

Васил Бинев и Моню Монев за ДНК-то на провокацията в „Откраднат живот"

Актрисата заявява, че ако тя трябва да избира какъв да е финалът на една история, то той ще бъде грандиозен. „Но пък в нещо по-умерено има повече истина, по-голяма доза реалност. И двата вида финал ме устройват като зрител”, допълва тя.

Според Спасова има разлика между финал и край, защото за нея краят е окончателен, а финалът е като да затвориш една хубава книга и да отвориш следваща.

Филип Буков: Предстоят големи промени за д-р Хаджихристев в „Откраднат живот“

За предстоящия празник на влюбените Неда Спасова напомни, че театралните зали са отворени, а също така хубава вечеря в домашна обстановка с любимите хора е добра възможност. „За мен никога не е било от значение пространството. Важни са хората, с които прекарваш времето си”, категорична е тя.

За кого актрисата е писала любовни стихотворения  и трябва ли да тъгуват хората, които няма с кого да споделят вечерта на 14 февруари – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY