Криминалната поредица стартира на 26 февруари от 21.00 ч. по NOVA

Макар да страни от медийното внимание светлините на прожекторите са винаги насочени към нея. С роли в едни от най-успешните филми и най-големите театри в столицата Елена устремено върви по пътя на успеха.

Какво да очакваме от новия криминален сериал „Отдел Издирване”

Едва 30-годишна Елена Телбис е сред любимите актриси на българското кино и театър. През 2013 г. завършва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов, а година по-късно вече е част от трупата на Народен театър „Иван Вазов“. Млада, талантлива и смела Елена играе в едни от най-големите театри в столицата, а зрителите я познават и от голямото кино с ролите ѝ във филми като „Каръци“ и „Лошо момиче“. Безспорно доказателство за нейния талант е и наградата „Икар“, която получава през 2015-а година за ролята на Катя в представлението „Жана“.

„Отдел Издирване“ е новият български сериал на NOVA

От 26 февруари зрителите ще могат да я гледат и в ролята на инспектор Магдалена Парушева в новия сериал на NOVA „Отдел издирване“.

„Силно се надявам, ако мога да повлияя положително на хората, които искат да се занимават с изкуство. Историята в в „Отдел издирване“ започва с едно убийство, което отвежда към миналото, когато персонажите на Юлиан Вергов и Ана Пападопулу още са били семейна двойка. Аз играя инспектор Магдалена Парушева, която е голям професионалист, от хората, които не говорят много, по-прибрана, но винаги с точен коментар на място. Много е бойна, което е свързано с миналото ѝ. Имам голям късмет, че попаднах в екип от приятели. В сериала си партнирам с Христо Петков, който е възможно най-добрият партньор, който човек може да има. Относно дамската част от състава – ние сме жени, на които се налагаше да носят пистолети, а понякога по време на акция и тежки бронежилетки и белезници. Но свикнахме. Имаше много трудни моменти. На мен лично не ми беше лесно да боравя с оръжие и да произвеждам изстрели, да участвам в сцени с насилие, с каскадьорски хватки“, разказва талантливата актриса.

Повече за сериала, за професионалния път на Елена, за първите стъпки в театъра и пиесата, която самата тя написва и то само в рамките на два месеца, гледайте във видеото.

Не пропускайте да гледате най-новия български сериал „Отдел Издирване“ от 26 февруари по NOVA.