Любимото шоу започва тази вечер в 20:00 ч. по NOVA

Осем от най-добрите участници в предходните сезони, звездно жури, страхотни превъплъщения и нов регламент за гласуване очакват зрителите тази вечер в първото шоу от „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

AZIS: Ден преди старта на „Като две капки вода“ – All Stars

„Вълнувам се много, защото в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов регламент. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки. Другите промени не мога да ви ги издам, ще видите довечера“, сподели водещият Васил Василев – Зуека за „Здравей България“ и добави, че според него това ще бъде най-добрият сезон на „Като две капки вода“ досега.

Михаела Маринова и Къци Вапцаров за предстоящите емоции в „Като две капки вода” – All Stars

“В това шоу страшно много хора промениха имиджа си в обществото. Превъзмогнаха себе си, откриха други гледни точки на личностите си и направиха образи, които никой не е предполагал, че могат да направят. Всички участници, които са тук, определено са надмогнали себе си”, разкри режисьорът на любимото шоу Кирил Кирилов – Кико. Тази вечер на сцената осемте звезди ще излязат в първите си превъплъщения. Михаела Маринова ще влезе в образа на Бони Тейлър, Къци Вапцаров в този на Тил Линдеман, Фики ще бъде Дони, Поли Генова ще пресъздаде провокативната Lady Gaga, а Софи Маринова индийската певица и актриса Ашвария Рай. Милица ще покаже на публиката двоен образ – Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд, Рафи ще  имитира цяла рок група – KISS, a AZIS ще влезе в ролята на роклегендите – Europe.

Софи Маринова: Много се вълнувам, че влизам в „Като две капки вода“ – All Stars

“Бони Тейлър е една от любимите ми изпълнителки. Тя има много дрезгав глас, който аз нямам и ще се наложи да придобия такива умения много бързо!”, разказа Михаела Маринова за първата си имитация и подготовката за нея. Къци добави, че за първия си образ ще трябва да стане лош, за да се справи с превъплъщението на вокала на метъл бандата Rammstein.

Как ще се справят участниците с първите изпълнения? Кой ще грабне победата? Какви са новите правила за оценяване и кой ще вземе първите 10 точки от менторите? – не пропускайте грандиозния спектакъл на старта на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.