Екип на „На кафе” улови емоциите на изпълнителя след слизането му от сцената

Девети сезон на обичаното шоу за имитации събра на една сцена ярки звезди от всички сезони преди това, който отново прегърнаха предизвикателството да излязат от кожата си. Гласовете на жури, публика и ментори превърнаха Фики в първия победител за сезона.

„Чувствам се прекрасно и много благодаря на уважаемите жури, публика и на всички участници, които наистина са много големи артисти. За мен е чест да бъда с всички тях на една сцена и това, че публиката ме вижда по този начин е сбъдната мечта – да бъда оценен като артисти и изпълнител”, споделя певецът.

Фики е първият победител в девети сезон на „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фики избра да представи в първия лайф на „Като две капки вода” – All Stars образа на Дони и песента „Уморени крила”.  „Образът е сравнително далеч от моя глас и моята физика, но песента ми е любима. Това е предаване за имитации и трябва да дадем максимума от себе си и да заложим на най-трудното„, смята той.

Изпълнителят не скри емоциите си и каза, че за него всяко едно излизане на сцената на „Като две капки вода” е уникално.Фики разказва, че когато се е качил в асансьора, за да излезе пред публиката като Дони отново е усетил онова сърцебиене, което го кара да се вълнува и да се чувства жив. „Когато един артист няма вълнение и не усеща някаква емоция когато трябва да направи нещо, тогава значи е загубил всичко”, допълни той.

Певецът вярва в съдбата и срещите с бутона на късмета за него са приятно изживяване.

Какво още каза първият победител в новия сезон на шоуто – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.