Мариян Станков – Мон Дьо посрещна актрисата с гръцка баница

Нейната сестра Жекова е сред най-емблематичните образи в „Откраднат живот“. Но в този сезон тя ще трябва да се раздели с нея завинаги.

„Моят специалитет е топъл хляб от лимец. Винаги когато се събираме, приятелите ми се надяват да занеса от него. Той е хляб-бижу“, споделя Марта Вачкова.

„Вкусът на историите“: Диана Димитрова – за ролите, за рисуването и за любовта

За края на ерата „Откраднат живот“

„Само като си помисля за това и сякаш животът ми свършва. Не знам след финала на последния снимачен ден, когато кажат „Край!“, не мога да си представя какъв ще бъде животът ми. Не мога да си представя, че нещо друго ще започне и ще го обичам така. Няма да се разделя със сестра Жекова, тя е част от мен. В продължение на пет години аз наистина живеех два живота. Не знам дали това няма да се окаже последната ми работа. Много обичах да отивам на работа, да чета сценариите си, да уча репликите си. Беше огромно щастие. Когато разбрах, че се събирам за последните епизоди, отивах със свито сърце – да не се разплача.“

„Вкусът на историите“: Филип Буков - за изборите и изкушенията в живота

За големия успех на една роля

„На първо място трябва да бъде хубаво написана и актьорът, на който се пада тази роля трябва да може да я изиграе. Магията се получава, когато и актьорът даде нещо от себе си. Когато свърши „Откраднат живот“ вероятно ще се върна в театъра. Имам си една-две роли, които ме чакат.“

Още за критиката към младите, за мечтаната роля, за хората със силни характери, за успеха на Мария Бакалова, за най-важните неща в живота, гледайте във видеото.