Дамите ще трябва да докажат, че са мъжки момичета

Нова доза неподозирани предизвикателства и размяна на ролите очакват двойките в риалити формата „Един за друг“ тази седмица. След раздялата с Ралица и Жельо, на арената на любовта останаха 22-ма участници, по-мотивирани от всякога да докажат, че имат място на финала. Временни водачи в генералното класиране за втора поредна седмица са Полина и Мохамед, а с най-малко натрупан капитал са Лейля и Иван.

В новия епизод утре вечер дамите ще трябва да влязат в ролите на майстори, но не без помощ от страна на своите половинки. Кавалерите ще напътстват партньорките си без да ги виждат, ориентирайки се единствено по техните обяснения. Колко са силни жените в мъжките дейности и ще им се доверят ли техните избраници, залагайки висока сума на успех, гледайте този вторник от 21:00 ч. в „Един за друг“.

Ралица и Жельо отпаднаха от надпреварата в „Един за друг“

За да се справят успешно с изпитанието, жените ще влязат в ролята на мъжки момичета. Те ще трябва да запалят автомобил и да се срещнат отблизо с електрическа инсталация. За финал – дамите ще имат за задача да закачат картина на стена в перфектно хоризонтално положение. Как ще се справят нежните половинки и кой ще грабне победата, не пропускайте да гледате в новия епизод на най-романтичното състезание в родния ефир.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.