Безпрецедентен случай наложи преобразяване на един от участниците извън сцената на шоуто

Още една вечер, пълна с имитации, провокативни и незабравими преобразявания зарадва зрителите на „Като две капки вода“ сезон 9 - All Stars. Началото беше поставено с титанична задача за Поли Генова, която се превърна в Краля на попа – Майкъл Джексън, а малко по-късно и в победител за вечерта. „Артикулацията и ритъма на този образ са изключително трудни за претворяване. Аз обаче не съм изненадан – Поли Генова е артист, който може да пресъздаде всичко това на най-високо ниво!“, заяви специалният гост в журито Велизар Соколов-Заки. 

ГАЛЕРИЯ - ЧЕТВЪРТИ ЕПИЗОД НА "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" - ALL STARS

 

След запомнящото се изпълнение от миналата седмица Къци Вапцаров премина към Аспарух Лешников с архаичен тон и ретро излъчване. Безпрецедентния случай в предаването наложи и алтернативно решение за представянето на един от участниците. Поради контакт със случай на Covid-19, Рафи остана под карантина, а екипът осигури излъчване от локация, която се оказа неговият балкон. Въпреки студа и лошите климатични условия, впечатляващото изпълнение на певеца в образа на Андреа Бочели събра дори и импровизирана публика под открито небе. „Въпреки че Стинг е толкова далече от теб, ти си вложила 100%. Свалям ти шапка за старанието, с което подхождаш към всеки образ“, заяви Фънки след изпълнението на Софи Маринова. Певицата използва своя талант за да изпълни и етно мотивите в Desert Rose, а изпълненито й изправи на крака публиката.

 

 

„Падна ми се образ и парче, които са тренд в социалните мрежи. Ще изпълня певицата Номкебо и ще се постарая да направя този дълбок нисък глас, който нямам. Песента е характерна и със своя танц, който се изпълнява от различни хора по света“, разказа Михаела Маринова. Малко по-късно изпълненито на певицата беше подкрепено и от танц на публиката. След щурмуване на джаз и поп образите Милица Гладнишка се преобрази в секссимвола Никол Шерцингер с песента Don’t cry for me Argentina. „От година не съм излизала в този вид на сцената и това е много специален момент. Благодаря на шоуто, че ме покани!“, просълзи се Милица, която изпълни песен от мюзикъла „Евита Перон“.  AZIS от своя страна върна зрителите в 90-те години на българската музика с Мариус и „Ти-ри-ри-рам“. „Той е българския Уди Алън и това е почти невъзможна задача“, сподели изпълнителят, който обеща да заложи на самоиронията, която е присъща както за него, така и за Мариус, на когото е истински почитател.

 

 

 

 

Последното по ред, но не и по значимост изпълнение предизвика истински фурор в публиката. За втори път в историята на шоуто Fiki се изправи пред женски образ с оскъдно облекло, танци и синхрон. След като в миналия сезон той се преобрази в Джей Ло, сега Бутонът на късмета го сещна с Бионсе и едно от култовите й парчета – Crazy love. Смелостта на изпълнителя беше подкрепена с бурни аплодисменти и усмивки сред публиката.

Да надминеш себе си - Къци Вапцаров след победата в „Като две капки вода” – All Stars

 

 

 

 

 

 

Следващата седмица Къци ще бъде бунтарката Милена, а Софи Маринова – легендарната Паша Христова. AZIS ще скочи в 80-те със Сандра, а FIKI ще се върне към мъжките образи с Том Джоунс. Михаела Маринова ще бъде вокалиста на Accept – Удо Диркшнайдер, а Милица ще продължи със силните женски образи като Риана. Рафи ще се изправи пред няколко образа със Сборната формация, а Поли Генова ще открие фолк звученето с Камелия.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.   

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.