Актрисата разказа в „На кафе” за снимките на втори сезон на криминалната драма и емоциите около героинята й

На финала на първи сезон на поредицата всички зрители се питаха жива ли е Лора, а днес тя е поставена пред нови препятствия и дилеми.

„Този сезон сценаристите много са се раздали, в добрия смисъл на тези думи, и ще се случат изключително любопитни неща. Особено при Лора – тя постоянно ще бъде поставена в ситуация на съмнение. Според мен това придава голяма свежест на сюжета, а това, което предстои ще предизвика голям интерес”, споделя Йоанна.

Привикват Лора Донкова в отдел “Убийства”

„Във втори сезон Лора беше безкрайно любопитна за мен. Истината е, че доста тежко ми се отрази този снимачен период, защото трябваше да изиграя много крайни, емоционални и трудни състояния”, допълва Темелкова.

Актрисата признава, че това е била голяма провокация за нея като професионалист.

Денис Топал на разпит при Калин в „Братя“

В началото на втори сезон на „Братя” актрисата направи един много мил жест към феновете на сериала – тя подари колието на Лора. Йоанна признава, че когато сериалът е започнал много хора периодично са й писали, за да я питат откъде е бижуто, именно това я е провокирало да го подари на почитател на поредицата. Над 3000 човека са заявили желание да го получат, а момиче от Пловдив се оказа голямата късметлийка. „За мен беше много вълнуващо, защото това колие носи енергията на героинята ми”, допълва актрисата.

Стела Ганчева: Във втори сезон на „Братя” ще има голяма доза мистерия

Снимките на втори сезон на „Братя” се случиха в зимен период. „Не само времето беше тежко, но и самият сезон сюжетно е доста мистичен. Актьорите имаха нелека задача, но от това, което виждам всичко е обнадеждаващо. Мисля, че хората много ще се изненадат от това, което предстои да се случва”, загатва Темелкова.

Кои са били ентусиастите сред екипа, които са правили мъфини по време на паузите, и какво е провокирало актрисата да започне собствен подкаст – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.