Как ще се развият отношенията им в сериала и ще успеят ли да запалят отново любовните искри помежду си?

За обратната връзка от зрителите и ще има сериалът хепи енд?

„Аз лично внимавам за обратната връзка, защото ние така или иначе сме го заснели. И не могат да се правят корекции. Корекции могат да се направят в трети сезон. Иначе има доста мистерия в настоящия сезон, включително и в нашите взаимоотношения“, споделя актрисата Искра Донова.

Повратна точка в разследването на изчезналия следовател в „Братя”

„Хората мрънкат. Къси били епизодите. Това е добре. Предишният сезон се излъчваше по пет пъти седмично, а настоящият – три. Трябва да има дразнене, за да искат още“, допълва Стойо Мирков.

„Сериалът успя да спечели зрителите с много добра актьорска игра. Всички необходими компоненти за един добър сценарий, ги има”, разкрива Искра.

Намереният окървавен бус води до нови разкрития в “Братя”

„Хепи енд не е имало и в предишния сезон. Тук ми харесва, че историята е по-близо до живота, по-пълнокръвни са образите, по-сложни са взаимоотношенията. Героите трябва да се борят със себе си и да преодоляват своите недостатъци“, допълва Стойо Мирков.

За любовния катарзис в отношенията между Ива и Калин

„Няма да е бързо със сигурност, но целият сезон е фокусиран върху втория шанс, върху прошката, както и върху мистерията. Дори и да се стигне до това, ако се стигне, то ще продължи дълго. Не харесвам много неща в героинята си. Приличаме си по амбицията. Във втори сезон тя се бори да спаси семейството си. Но в първи сезон не мисля, че имаме общи черти. В следващия епизод на Ива ще й се случи нещо в работата, което може да я докара до фалит. Предстои й огромен гаф“, разказва Искра Донова.

„За мен най-важното е, че публиката разбра е, че те се обичат. А дали ще успеят да бъдат заедно е интересно и за мен самия“, разсъждава Стойо Мирков.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.