Певицата разказа в „На кафе” за емоциите от снощната победа и това да е отново на сцената на най-якото шоу за преобразявания

В понеделник вечер Михаела Маринова разби сцената на „Като две капки вода” с изпълнението си на Accept и парчето„Balls To The Wall". Тя предизвика възхищението на жури и публика. „С Етиен Леви много работихме по този образ, защото това дране беше зловещо за мен. Причиних си голям шок на гласните струни и в момента съм във възстановителен период”, сподели тя.

Снощи след изпълнението на младата певица най-критичният член на журито Димитър Ковачев-Фънки застана пред нея и й се поклони. „За първи път виждам Фънки така. Изглежда, че тази музика го провокира и душата му изгаря за нея. Радвам се, че съм успяла с изпълнението си да провокирам у него това приятно усещане и тази реакция”, каза с усмивка Маринова.

Михаела Маринова с победа и безкомпромисно метъл изпълнение в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела е участвала в не един формат и винаги успява да остави отличителна следа. Какво е усещането й за девети сезон All Stars на „Като две капки вода”? „Различно е. При първото ми участие преди четири години аз самата се чувствах доста по-неуверена и плаха, дори при общуването с другите участници. Сега не само на сцената, но и зад нея цари забава и всички сякаш играем за една обща кауза, а именно да направим най-якото шоу всеки понеделник за всички хора пред екраните и да ги заредим с голяма доза усмивки и положителна енергия”, категорична е певицата.

Хилда Казасян – за приключението „Като две капки вода“ - All Stars

Михаела признава, че до момента за нея най-въздействащото изпълнение на неин колега в шоуто е това на „Уморени крила” на Фики. „Няма да коментирам Къци и неговите задни части, които ни впечатлиха, асъщо така Милица, която много ме вълнува всеки път с изпълненията си и особено с това на Никол Шерцингер”, допълни изпълнителката.

Димитър Ковачев-Фънки – острието на журито на „Като две капки вода“ – All Stars

До момента най-голямото предизвикателство за нея е бил тройният образ, който направи на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж и песента „Bang, Bang”. „Беше много трудно. Цялата подготовка – три различни тембри, три различни жени, гиганти в музиката. Тогава и рапирах за първи път”, казва певицата. От образите до момента Михаела се е чувствала най-добре в кожата на Бони Тейлър – тя има сантимент към песента, който е свързан със семейството й.

Какво й казват най-близките й хора за представянето й в шоуто за преобразявания и как се е родила идеята за най-новото й парче “Wishpers…” – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.