Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

В отдел “Убийства” получават спешен сигнал във връзка с разследването на изчезналия Борис Донков. Информацията води следователите Калин Йосифов и Жана Илиева в близост до Панчаревското езеро, където смразяваща гледка спира дъха им. Какво ще открият там и дали видяното ще преобърне фатално действието или ще се отрази обнадеждаващо върху хода на събитията?

Денис с нов бизнес в „Братя“

Разкаяният Велин продължава да търси път към дъщеря си, която няма желание да се вижда с него. Той все пак успява да я открие и предлага своята помощ с малкото спестени пари от новата си работа, за да подкрепи домакинството им с майка й. Каква ще бъде реакцията на тийнейджърката и дали ще приеме подадената ръка?

Мистериозно развитие и фатални признания в „Братя“

Мая не може лесно да преглътне скандала в агенцията за събития. Свикнала винаги да казва само истината, за нея е доста трудно да премълчи моралния казус, било то и в името на успеха на единствения им работещ проект. Тя се опитва да се сдържи заради молбата на Ива, но чувството й за справедливост е нарушено и Мая се притеснява, че с мълчанието си вреди на едно човешко същество. От друга страна, иска да засвидетелства подкрепа към Ива, за да й докаже, че двете могат да бъдат добър тандем. Кое ще послуша в крайна сметка – интуицията и сърцето или гласа на разума си?

Ива и Калин от „Братя“ - между прошката и възмездието 

Юлия – новата приятелка на Лора от тренировките по йога, търси постоянно нейното внимание, защото се чувства самотна в България. Рускинята има нужда да общува с приятни хора и да споделя с някого радостите и тревогите на бременността. Готова ли е, обаче, да разкаже на Лора за тъмната и опасна тайна, която пази така ревностно от всички?

Гледайте "Братя" тази вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.