„В „Като две капки вода“ - All Stars гледам да давам максималното от себе си за публиката и се радвам, че хората го оценяват“, споделя изпълнителя

Талант по наследство

„Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам“, разказва Фики.

Михаела Маринова: В „Като две капки вода”-All Stars всички играем за една обща кауза

„Имах тежък период в началото на кариерата си, дори мислех да се откажа да пея. Вероятно защото като малък съм бил още по-чувствителен. Тогава гледах всички коментари, кой какво пише в интернет пространството и бях много разочарован от хейта. Семейството ми обаче ме подкрепи, за да не се отказвам от мечтите си.“

 

 

За новото му парче „Не ти прощавам“, събрало над 3 милиона гледания

„Аз съм от хората, които прощават. За да ти се случват хубави неща с даден човек, трябва да простиш. Всички  хора правим грешки. Едно от нещата, които по-трудно бих простил, е лъжата. Животът е кратък и трябва да се обичаме и да се усмихваме по-често“ категоричен е той.

Повече за новия международен музикален проект на Фики, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.