Певицата разказа в „На кафе” за емоциите от победата в снощната вечер на дуетите в „Като две капки вода” – All Stars

В понеделник гласовитата Милица Гладнишка успя да спечели жури, публика и зрители с превъплъщението си в образа на рапъра от Варна – Явор Янакиев – 100 кила и представянето на парчето „Цяла нощ” с пълната подкрепа на Лора Караджова. Изпълнението й донесе първа победа в новия сезон „Като две капки вода” – All Stars. „Много харесвам 100 кила, парчето е хубаво и вдига публиката. Аз самата не очаквах, че ще се справя толкова добре. След лайфа се прибрах вкъщи и се гледах и все едно беше друг човек. Постановката се получи, успях да спазя всичко, установих, че се получава ефектно, когато вдигна очилата и покажа очите, които ми направиха. Най-големият ми ужас беше да не си забравя текста, защото беше много и то в ритъм”, каза Милица.

Милица Гладнишка спечели вечерта на дуетите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Девети сезон на шоуто за превъплъщения събра отново на сцената някои от най-ярките участници през годините. „Компанията е страхотна, много е весело, като братя и сестри сме. Вчера AZIS направи баница и донесе, Рафи пък ни зарадва с кюфтета – като едно голямо семейство сме”, казва с усмивка певицата.

Милица смята, че сред образите до момента, които са й се получили добре, е този на Гюрга Пинджурова. „Гюрга беше образ, за който липсваше информация. Имаше само едно видео, в което тя пее бавна песен, и не се връзваше с веселата „Ягодице”. Малко наизуст я правех като тяло – беше загадъчна имитация”, спомня си изпълнителката.

Рафи: Работата в „Като две капки вода” и „Шоуто на Рачков” ме зарежда

Сред другите образи, с които много се е забавлявала, е този на Риана – при него най-трудна й е била хореографията.

Следващият път тя ще се сблъска с вокално предизвикателство в образа на Витас – руският Фаринели. Музикалното й образование и опит на сцената веднага са й подсказали, че ще трябва да се справи с низини и височини, които не е достигала.

Какво разказа Милица за новото си парче „Завръщане”, какво я е изненадало сред отзивите на хората и каква е причината да се събере на една сцена с нейния колега Ненчо Балабанов – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.