Утре вечер двойките се изправят пред трудни откровения в стаята на залозите

Нова динамична седмица предстои във вилата на любовта. Миналия четвъртък с предаването „Един за друг“ се разделиха Лейля и Иван след неуспеха им в изпитанието с тъмната стая и последвалото генерално класиране срещу другата номинирана двойка Денислава и Даниел. Класацията отново повеждат Тяна и Иво, а с най-слаб резултат са Яница и Момчил. Малко преди тях се нареждат Тина и Станимир и Здравка и Мирослав. За облекчение на всички, водещият Емо Чолаков обяви, че този път стаята на предизвикателствата остава заключена и никой няма да влезе в нея.

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Надпреварата в романтичното риалити продължават само седем двойки. Изпитанията за тях ще стават все по-вълнуващи, но и много по-трудни. Новото предизвикателство ще постави мъжете в позиция на пълно откровение. Те ще трябва да посочат анонимни твърдения за техните половинки, а след това дамите трябва да се разпознаят в тях. Пример за такова твърдение може да бъде: „тя е причината да се събуждам всяка сутрин“ или недотам приятното: „жена ми постоянно закъснява“. Колкото по-пряма и искрена е връзката на двойките, толкова по-голям е шансът им да спечелят играта и да продължат напред към големия финал.

Скоростна и емоционална игра определя коя двойка ще напусне „Един за друг”

До колко честни са един към друг влюбените участници? Ще бъдат ли мъжете предпазливи в своите залози и какво наистина мислят за своите половинки? Отговорите ще станат ясни тази седмица в любимото семейно риалити „Един за друг“.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.