Два нови международни сериала стартират този месец в платформата за забавление – „Семейство Браун“ и „Не е мой проблем“

Два нови международни сериала ще направят своята ексклузивна премиера за България във Vbox7.com този месец. Комедийната поредица „Не е мой проблем“ дебютира днес, 14 април, а броени дни по-късно, на 19 април, е стартът на друг хитов сериал – продукцията, спечелила престижното отличие „Еми“ за най-добър кратък сериал – „Семейство Браун“.

С двата нови сериала Vbox7.com продължава да предоставя на потребителите си напълно безплатно качествено българско и световно съдържание от топ продуценти – практика, превърнала се в запазена марка за платформата през годините след успеха на родни сериали като „Не така, брат“, „Следвай Ме“, „Viral“, “Апартамент 404” и много други. Двете нови световни продукции продължават наложената линия за селекция на международни хитове като руските „Остров“ и „Криза на нежната възраст“, турския „Канага“, новозеландския „Опасни Секс Игри“ и мексиканския „Аз съм никой“.

Излезе трейлърът към най-новия филм на Анджелина Джоли (ВИДЕО)

От 19 април провокативният немски сериал "Семейство Браун" ще засегне темата за крайнодесния радикализъм по нетрадиционен начин и с точното количество хумор! Кай и Томас, в началото на 20-те си години, са неонацисти и съквартиранти. Един ден светът им се разлюлява, когато откриват Лара на прага си. Тя е на шест, чернокожа и дъщеря на Томас. Майка ѝ е депортирана, а на младия мъж ще се наложи за първи път в живота си да поеме истинска отговорност. Обезоръжаващата невинност и неудобните въпроси на Лара предизвикват поредица от промени в живота на Томас, които ще му покажат колко крехка всъщност е крайнодясната му идеология. Продукцията на ZDF "Семейство Браун" е носител на множество награди от международни фестивали, както и на награда „Еми“, която се приема за най-високото отличие в света на телевизията, за най-добър кратък сериал.

Кои са филмите с най-добри визуални ефекти? (ВИДЕО)

Другото ново заглавие – „Не е мой проблем“ е австралийски комедиен сериал, вдъхновен от истинските проблеми на реални хора... и писмата, които ги разрешават! Копирайтърът и амбициозен екозащитник Флорънс ще се впусне в забавно начинание да пише анонимно писма за други хора в замяна на дрехи. Тя е убедена, че едно добре написаното писмо може да спаси хората от неловки ситуации. Но решаването на чуждите проблеми ще се окаже трудно начинание, когато нейните собствени продължават да ѝ пречат.

Още световни уеб и телевизионни продукции ще направят своя ексклузивен дебют във Vbox7.com до края на годината, а дотогава – не пропускайте премиерните за България сериали "Семейство Браун" от 19 април и „Не е мой проблем” от 14 април.