Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Екстремна и незабравима игра очаква участниците в „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. След неуспешната разходка из мебелния магазин и по „модния подиум“, първите номинирани за тази седмица са Милена и Иван-Асен. Шанс за спасението им е именно днешното предизвикателство. Водещи в генералното и временно класиране отново са Полина и Мохамед, които за пореден път се откроиха с блестящо изпълнение.

Дамите показват познават ли мъжкия свят в „Един за друг”

В следващото вълнуващо изпитание шестe влюбени двойки ще доказват, че нищо не може да ги бутне. Те ще трябва да постигнат перфектен баланс помежду си върху вдигната нависоко подвижна платформа. Задачата е да стигнат до края й, да вземат и да отговорят на прикрепените към нея въпроси, които са изцяло базирани на статистика и включват теми като българското семейство и отношенията във връзките. Ако отговорът е верен, отборът се сдобива с една точка. При равенство в резултата времето ще определи класирането.

Мъже търсят идеалната среда за жените си в „Един за друг“

Владеят ли участниците изкуството на баланса? Мъжете или жените се страхуват повече от високо? И коя двойка ще се раздели завинаги с „Един за друг“?

Не пропускайте да дивите в епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.