Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Мистериозен подарък очаква Денис (Владимир Михайлов) в неговия офис и за секунди успява да го извади от равновесие. Шокът му е пълен, когато отваря кутията и дълго време няма да забрави гледката. Какво е съдържанието на подаръка и неговото послание, и кой е посмял да проникне в офиса на Топал, блокирайки успешно всички охранителни системи? Има ли връзка пратката със смъртоносния капан, дебнещ бизнесмена и дали той ще успее да се измъкне от надвисналата над главата му голяма опасност?

Снежа поставя тежък ултиматум на Драго в „Братя“

В капан влиза и Симеон (Мартин Петков), без дори да подозира. Съгласявайки се да помогне на своите приятели Нора (Велина Георгиева) и Тони (Антон Колев), той отново среща кварталния дилър Кривия (Петър Петров). Ученикът е притеснен, защото добре си спомня предното им засичане на купон, когато той най-неочаквано пръв удари дилъра, опитвайки да пребори страховете си. Дали Кривият ще търси отмъщение, или е готов да забрави за неприятната случка? Ще изпълни ли тийнейджърът мисията си и каква неочаквана заплаха го дебне в тази напрегната ситуация?

Криминалният психолог Румен изчезва в „Братя“

Калин (Стойо Мирков) и Черкезов (Даниел Ангелов) са по стъпките на Павлов от ГДБОП (Горан Иванов). Новите подозрения, че може би именно той е човекът, подпомогнал атаката спрямо Борис (Калин Врачански), ги водят към следващи разкрития. Къде ще намерят потайния си колега и дали той наистина има общо със случая “Донков”, или това са поредните предположения в грешна посока? 

„Вкусът на историите“: Йоанна Темелкова – вятърът на промяната

Лора (Йоанна Темелкова) е развълнувана най-накрая да научи пола на бебето си и двамата с Драго тръгват към болницата, където предстои преглед. Шокиращо събитие, обаче рязко променя плановете им и провокира бременната жена да вземе крайно решение. Готова ли е до смърт уплашената Лора да рискува живота си в името на любовта, или смелостта този път няма да й достигне?

Не пропускайте да видите тази вечер от 22:30 ч. в новия епизод на "Братя" по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.