Мария Илиева и Борат с ексклузивна поява в „Забраненото шоу на Рачков

Най-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.  Тази неделя зрителите на NOVA станаха свидетели и на неочаквана музикална премиера -  дебютната песен на Димитър Рачков - „Вайръл“. В унисон с темата - „Живот в мрежата“ - водещият създаде в ефир профил на шоуто в TikTok, следвайки съветите на госта си Баллан. В него вече може да бъде видяно и първото музикално предизвикателство на Рачков. Само в рамките на предаването профилът събра над 30 000 последователи. Освен супер звездата в интернет Баллан, под прожекторите се появи и българинът с най-много абонати в платформата YouTube – Слави дъ Клашърс. Инфлуенсърът също даде полезни съвети на Рачков как да стане интернет сензация.

Седми епизод на "Забраненото шоу на Рачков" (ГАЛЕРИЯ)

Мария Илиева бе ексклузивен гост в „Забраненото шоу на Рачков“ тази неделя. Певицата даде първото си интервю след като обяви, че е бременна с второто си дете. Тя представи най-новата си песен „Любов“ на сцената на шоуто и с въодушевено настроение се включи в забавните провокации на Рачков.

 

 

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЧАСТ II

Майката на Мария Бакалова: Още не мога да приема, че е звезда

След блестящото й гостуване Оскарите влязоха в предаването. В пряка връзка от специалното студио „Треска за Оскари: Нощта на триумфа“, Мариян Станков - Мон Дьо обяви звездните моменти в най-очакваната нощ в Холивуд. И докато България е вперила поглед в Мария Бакалова и нейната историческа номинация за най-добра актриса в поддържаща роля, самият Борат се появи в „Забраненото шоу на Рачков“, за да признае колко много харесва не само Мария, но и Бургас.

Димитър Рачков се превърна в интернет сензация и запя първата си песен ефира на NOVA

Тази вечер зрителите видяха и още едно любимо лице от мрежата и екрана – актьорът Китодар Тодоров. Двамата с водещия направиха състезание за най-добър разказвач на вицове, а във видео разговор към тях се присъедини и Геро. Усмивки на зрителите донесоха още Мария Сапунджиева, Жени Калканджиева и чаровните близначки Алекс и Влади.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на Великден, 2 май от 20:00 ч. по NOVA, когато гости ще бъдат Поли Генова, Стунджи, Крисия, Виктория Георгиева, Любо Киров и Виктор Калев.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox и в NOVA PLAY.