Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След откритата снимка на рецепта в телефона на Снежа, Ани и Велин са силно притеснени за здравословното й състояние. Тя обаче отказва да говори по темата и с това още повече увеличава съмненията на близките си. Мистериозният непознат продължава да идва във фондацията и двамата отново тръгват в неизвестна посока. Ани успява да чуе няколко техни думи, които я разстройват още повече. Велин също се чуди как да помогне на бившата си жена и подозира, че тя е тежко болна, но крие, за да не се показва слаба пред другите. Истина ли е това, каква тайна крие Снежа и дали ще поиска помощ за проблемите си?

Лора с тежък психологически срив в „Братя“

В последно време полицейският нюх на инспектор Илиева й подсказва, че в действията на колегата Йосифов има нещо нередно. Първоначално тя предполага, че е подведена от случайността, но постепенно странните му постъпки я водят към подозрението, че Калин умишлено укрива информация по разследването на случая “Донков”.  Жана е раздвоена между личните си симпатии към него и своя професионален дълг. Ще получи ли категорични доказателства за опасенията си или има друго обяснение за необичайното поведение на инспектора?

Разпит с фатални последствия в “Братя”

Драго не спира с опитите да извади Лора от състоянието на отчаяние и меланхолия след загубата на бебето, но без никакъв резултат. Тя не намира сили да превъзмогне драматичното събитие и усеща, че ще има нужда от много повече време, за да успокои бушуващата болка в душата си. Свидетел на този мъчителен процес, Драго се чувства безсилен да помогне, но още по-страшното е, че предусеща огромна тъмна бездна, която се отваря между двама им. Едно неочаквано обаждане, което той подценява, слага началото на нови, опасни изпитания, които ще променят хода на действието.

Гледайте новия епизод на „Братя” тази вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.