Не пропускайте развръзката в криминалната драма тази седмица по NOVA

Съдбовни разкрития, кървава саморазправа и любовен катарзис очакват зрителите във финалните епизоди от втория сезон на „Братя“ тази седмица по NOVA. Докато се опитват да открият внезапно изчезналия Павлов, замесен в атаката срещу Борис Донков, полицаите от отдел “Убийства” се натъкват на много важен свидетел в разследването. Черкезов влиза във връзка с личния бодигард на убития мафиот Опланчик, укриващ се извън България. Украинският охранител Аркадий Лопченко, който последен е видял своя шеф жив, заявява изненадващо желание да съдейства на полицията с разкриване на подробностите около смъртта на известния наркобос. Калин обаче е притеснен от мистериозното обаждане на украинеца и очаква, че това е капан или просто отвличане на вниманието. Дали ще се окаже прав, ще успеят ли следователите да разкрият истината за убийството и какъв обрат ще настъпи в цялото действие?

Ще проговори ли отвлеченият Павлов в „Братя“?

Жана е на път да послуша гласа на съвестта си и подготвя доклад за подозрителните действия на своя колега Йосифов, свързани с умишлено укриване на доказателства по случая “Донков”. Дали ще завърши и предаде уличаващия документ или ще се откаже и как ще се преобърнат събитията, които вече никой не би могъл да контролира?

Връзката на Драго и Лора е заложена на карта в „Братя“

Лора, Мая и Ива измислят хитра стратегия, за да се сдобият със записите от камерите в сладкарницата, където последно е използвана банковата карта на Борис. Те са готови на всичко, за да разберат кой стои зад това и има ли връзка с изчезването на полицая. Ще проработи ли планът им за действие и към какво шокиращо разкритие ще ги отведат записите?

Виктория е единственият близък човек, когото Симеон допуска до себе си по някакъв начин след бягството му от къщи. Младежът няма доверие на никого и се затваря все повече, но няма как да отрече помощта на Вики, която му предлага подслон и морална подкрепа. Има ли шанс между двамата да пламне взаимна, истинска любов или взаимоотношенията им са обречени?

Гледайте „Братя“ от вторник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.