Гледайте финала на втори сезон на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Лора, Ива и Мая са изумени от видяното на записите от охранителните камери на сладкарницата. Оказва се, че именно Снежа е купила любимата торта на Борис и то, използвайки неговата лична банкова карта. Трите жени не могат да проумеят каква е играта на Снежа, която очевидно крие тайна, свързана с изчезването на сина си. Лора започва да следи всяка стъпка на своята свекърва и това я отвежда до шокиращо разкритие. Какво се е случило с Борис, жив ли е той, или съдбата отново си прави зловещи шеги с ужасената Лора?

„Братя” и “All Inclusive” с изненадващи финали по NOVA

Борейки се за втори шанс, Денис осъзнава, че опитите му да започне на чисто, в момента са обречени на провал. Огромна е болката от загубата на всичко най-ценно, в което той е вярвал – връзката с Лора, загубеното дете и доверието на майка му. Допълнително го съсипва и мисълта, че толкова време е искал да уязви и срине своя брат, а в крайна сметка, точно Борис е жертвал себе си, за да спаси него. Чувството за вина и огорчение го разяжда и постепенно се превръща не в смирение, а в желание за отмъщение заради несбъднатите мечти. Денис трябва да вземе драматично решение за живота си, от което зависи как ще продължи от тук нататък. Кърваво убийство, обаче, води до пълен обрат на събитията и изцяло пренарежда картите.

Лора в смъртна опасност в „Братя“

Още някой е стигнал до ръба на пропастта и това е Калин, който постепенно осъзнава, че напълно е изгубил доверието и уважението на своето семейство. Изпил горчивата чаша на предателството до край, той сякаш вече се чувства по-узрял да прости и да пречупи гордостта си, приемайки както своите грешки и несъвършенства, така и тези на хората, които обича. Калин се опитва да се свърже със сина си, търси начин да се помири и с Ива, но голяма изненада ще застраши неговите планове. Има ли шанс да спаси семейството или осъзнаването му идва твърде късно за всички?

Отвличане и пълен обрат на действието в „Братя“

Притиснат до стената от доскорошните си приятели, Симо е подложен на унизителни провокации и от местния наркодилър Кривия, който иска да го смачка психически. Кой ще се притече в последния момент на помощ на младежа, ще успее ли да го измъкне от обидната атака и каква е цената на подкрепата му?

На финала на втори сезон „Братя“ ще поднесе неочакван обрат. Какъв ще бъде той – гледайте тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.