Талантливата актриса разказва за приликите и разликите с екранната й героиня

„Това, което ме свързва с героинята ми в сериала, е целеустремеността. Въпреки че нейната прекрачва всякакви граници и се превръща в една болна амбиция. Юлия не приема „Не“ за отговор. Свикнала е, че нейната дума винаги е била и ще бъде закон. Лично аз спазвам дистанция от такива хора и не бих ги допуснала сред приятелите си”, категорична е Лора, която се превъплъщава майсторски в ролята на разглезената дъщеря на влиятелния украински бос на мафията Фьодор Опланчик. 

„Братя” и “All Inclusive” с изненадващи финали по NOVA

„Смятам, че човек трябва да се стреми към пътя, който го обогатява най-много. Но не на всяка цена.“

Красивата актриса е завършила с отличие и златен медал висшето си образование в Русия, в престижна академия в Санкт Петербург.  И е печелила различни награди от международни театрални фестивали.

Кървав финал на втория сезон на „Братя”

„В началото в Русия не ме приеха така, както ми се искаше. Имаше известна дистанция. Но не защото съм българка, а защото бях единствената чужденка в тази специалност. Традиционно не руско говорящи не се приемат в класа, защото се изисква перфектен руски език. В крайна сметка намерихме общ език и станахме изключително близки. До ден днешен си общуваме, споделяме си и взаимно се радваме на успехите си. В България публиката ме приема много добре, за което съм много благодарна. Мисля, че хората навсякъде оценяват труда и таланта.“

В ученическите си години Лора е живяла и в Турция и признава, че се възхищава на борбеността и стремежа на тамошното население да изживее живота си максимално пълноценно.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.